Bosanski Deutsch +387 33 941 469

UNITED FREELANCER GROUP - Your Choice, Your Group

Finansijske usluge

Za investitore

Pored prilagođenih pojedinih modela ulaganja kako za privatne tako i za institucionalne investitore, nudimo posebno iz područja biotehnologije, obnovljivih izvora energije i tehničkih noviteta najzanimljivije mogučnosti ulaganja. Mi vam osiguravamo, da članovi United Freelancer Group se stalno trude, da vam stoje na raspolaganju sa vrlo profesionalnim odabranim preporukama za ulaganje. Osnovne baze koje za nas važe:

  • Zaposlenici s djelimično deset godina iskustva
  • Savjetujemo ugledno i stručno
  • Veza između Evrope i Azije

Za usluge proizvoda

United Freelancer Group služi iz centrale Sarajevo (BiH) klijente u Austriji, Švicarskoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Norveškoj, Engleskoj i Ujedinjeni Arapski Emirati. Potražnja za unosan medij za dugoročne investicije su veoma velike. Naš marketing / salesteam generiše u prosjeku više od 1.500!! novih potencijalnih klijenata, koji veliko interesovanje imaju u našim proizvodima.

 

Uvjeti za upis novih proizvoda ovisi o ključnim čimbenicima kao npr. operativni posao, BaFin odobrenja, perspektiva preduzeća, itd. Ako ste mišljenja da se vaš financijski proizvod može dobro uklopiti u naš asortiman proizvoda, molimo da nas kontaktirate putem kontakt forme. Mi ćemo se odmah odazvati i napraviti osobni sastanak za raspravu na licu mjesta.

 

 

Platforma za biznis (od 2016.)

U pripremi...

Web dizajn

U pripremi...