Bosanski Deutsch +387 33 941 469

UNITED FREELANCER GROUP - Your Choice, Your Group

Mi se borimo za svoja uvjerenja i za naše klijente jer nam oni vjeruju.
Dokazivati se uvijek iznova i iznova, to je ono što je važno. Naši klijenti se mogu osloniti na naše usluge, naše neovisnosti, našoj diskreciji i našoj pouzdanosti – danas, sutra i prekosutra. U odnosu sa našim klijentima je u pitanju ne samo novac, i više od novca je u pitanju – riječ je o povjerenju a povjerenje mora biti zasluženo.

 

Naši klijenti su naučili da ime United Freelancer Group se zalaže za stručne preporuke, kontinuitet i suvremenost te sve dokazuje i rezultatima. Zato nam i oni vjeruju.Budući da to znamo, mnogo i radimo kako bi povjerenje naših klijenata svaki dan na novo zaslužili. Partnerski odnos između UF Group i klijenata je vrlo važna karakteristika za nas.

Mi živimo u novom poslovnom svijetu. Danas je sve “like” ili “dislike”. U toj poslovnoj oblasti preduzeća moraju iskreno pokazati da oni stvarno pripadaju dobrim.

United Freelancer Group je, kao što ime sugerira, nezavisni preporučivać za financijske proizvode iz svih segmenata. Svaka financijska preporuka se unaprijed provjerava na rizik, provjerenost i dohodak, tek poslije pozitivne analize se preporučuju našim klijentima. Sve preporuke se mogu bez ograničenja od klijenata provjeriti. UF Grupa nije financijski savjetnik.

Za trenutne preporuke molim vas, kliknite OVDJE

Mi pridajemo veliku važnost stručnim savjetima i brzi transport informacija! Naš mlad i dinamičan tim uvijek rado odgovara na vaša pitanja. Naše centralno sjedište je u Sarajevu / BiH, trenutno zapošljava 20 zaposlenika. U Januaru / Siječnju 2015 otvara United Freelancer Group predstavništvo u glavnom gradu Hrvatske, Zagreb. Do kraja 2016 slijede i tri daljnja predstavništva i broj zaposlenih na 50.